Låna 500 | Loansmart

Låna 500

Låna 500 kr med ett snabblån till lägst ränta hos Loansmart
Hur mycket vill du låna?

Jag vill låna kr

När vill du tidigaste betala tillbaka

Jag vill betala tillbaka tidigast inom

Låna 500

Ett sms lån på 500 kr är den perfekta lösningen för dig som har råkat ut för kortvarig stram ekonomi och behöver snabbt låna en liten summa pengar. Ett sådant tillfälle kan handla t.ex. om att din lön är försenad eller att du har fått en oväntad räkning som du måste betala inom några dagar.

Ett mycket litet lån

Ibland kan det vara så att man bara behöver det där lilla lånet. 500 kr är inte mycket pengar men har man inte stora marginaler så kan det vara avgörande. Kanske är det just 500 kr som saknas innan lönen kommer. Då kan det vara en bra möjlighet. Eftersom många aktörer dessutom erbjuder räntefritt lån första gången så behöver du inte ens förlora några pengar. Du måste betala tillbaka lånet, men ingen kostnad för lånet.

På vissa av SMSlån-webbplatserna kan man läsa om studenter som har blivit räddade av just det här lilla lånet på 500 kr. Studenter är en grupp som oftast inte har mycket pengar och vissa månader är tuffare än andra. Rent statistiskt är januari en tuff månad. Det har då varit jul och kanske har mycket pengar använts där, eller på mellandagsrean. Hyran är sådant som måste betalas i första hand. För studenter ska även skolböckerna betalas.

Vissa skolor gör resor där varje person behöver betala en del av den. Kanske är det sista utekvällen med gänget och pengarna är slut. Där kan 500 kr räcka långt. Det som är viktigt då är att lönen eller studiebidraget är inom räckhåll så att lånet kan betalas tillbaka.

Det är inte bara studenter som har det tufft. Det finns även andra utsatta grupper, som ensamma mammor eller de som inte tjänar så mycket och kanske dras med huslån eller dyr hyra. Där kan det lilla 500-kronors lånet passa in bra.

Tips när du ska låna 500 kr

Självklart är det alltid bra att hitta ett smslån med låg ränta även när du bara vill låna 500 kr. Men med tanke på att det handlar om ett så pass litet lånebelopp så kan det ibland vara viktigare att titta på hur snabbt det betalas ut.

Undvik smslån med ansöknings- eller uppläggningsavgifter eftersom sådana avgifter blir för stora i förhållande till lånets storlek.

Vänd dig till en smslångivare som erbjuder räntefria smslån till sina nya låntagare för att få ett så gynnsamt lån som möjligt.