Hitta ett Smslån Direkt | Loansmart

Smslån Direkt

Hitta ett smslån direkt
Hur mycket vill du låna?

Jag vill låna kr

När vill du tidigaste betala tillbaka

Jag vill betala tillbaka tidigast inom

Smslån direkt hos Loansmart

Vi på Loansmart tycker att det är otroligt viktigt att man har tillgång till lånemöjligheter när man har behov av dem. Tyvärr är det inte riktigt lika vanligt som man kanske skulle hoppas att det enkelt och snabbt gick att få pengarna utbetalade till sitt konto med vanliga privatlån. Istället är det ett smslån direkt man ska använda sig av för att kunna använda pengarna redan idag.

Väljer man en smslångivare som erbjuder direktutbetalningar till den banken man använder sig av, kan man ha pengarna på sitt konto redan inom 15 minuter. På Loansmart har vi som mål att se till att våra besökare enkelt och smidigt kan hitta en långivare som gör sådana direktutbetalningar. Vilket också är den stora anledningen till varför vi ständigt arbetar med att uppdatera sidan.

Kan alla få ett smslån direkt?

Att få ett smslån direkt, kräver att man uppfyller de krav och villkor som långivaren har för sina låntagare. Varje långivare har olika krav och vissa har speciella krav som andra saknar. De som har en inkomst, saknar skuldsaldo och har ett bankkonto borde inte ha några problem att hitta ett smslån direkt.

Det viktiga som måste alltid måste tänka på är att även om man kan få ett lån snabbt och enkelt, är det inte alltid som man ska använda sig av den möjligheten. För även om ett smslån direkt inte är många knapptryckningar bort, ska man enbart låna pengar man också kan betala tillbaka.

Generella krav på att få ett smslån direkt

För att kunna få ett smslån direkt godkänt av långivaren måste man uppfylla de här allmänna kraven:

  1. Vara mellan 18 och 21 år gammal
  2. Inkomst på minst 100 000 kr per år
  3. Sakna skuldsaldo hos Kronofogdemyndigheten eller betalningsanmärkningar
  4. Folkbokförd i Sverige

Det finns långivare som accepterar en lägre årsinkomst och att deras låntagare har betalningsanmärkningar. Viktigt att komma ihåg är att varje långivare har sina egna krav och villkor, dessutom erbjuder inte alla långivare ett smslån direkt.

Alla långivare erbjuder inte ett smslån direkt

Först och främst är det inte alla långivare som erbjuder ett smslån direkt, oavsett vilken bank man använder sig av. Sedan finns det långivare som enbart erbjuder ett smslån direkt för kunder hos en viss bank. Exempelvis kan man enkelt få ett smslån direkt om man använder sig av Nordea, det är svårare om man istället använder sig av SEB.

Samma princip gäller även om man använder sig av en mindre bank, som ICA banken eller Forex Bank. Dessa banker ger inte sina kunder samma förutsättningar om man behöver låna pengar direkt eller skulle behöva använda sig av ett smslån direkt. Något som också är viktigt att komma ihåg.

Låna aldrig pengar du inte vet att du kan betala tillbaka

Smslån och framförallt smslån direkt, kan vara ett enkelt sätt att sätta sig själv i en skuldfälla. Det är enkelt att låna pengar man inte behöver låna eller att låna pengar även om man vet att man inte har pengarna att betala tillbaka lånet med.

Det kan nämligen vara väldigt enkelt att hamna i en ond spiral, som slutar med att man hamnar hos Kronofogdemyndigheten. Något som kan påverka ens liv väldigt negativt. Vi på Loansmart, tycker att man alltid ska tänka över om man verkligen behöver låna pengarna eller om man istället kan vänta tills man har pengarna själv.