Hitta billigaste smslån | Loansmart

Smslån

Använd formuläret nedanför för att hitta det smslån som passar dig
Hur mycket vill du låna?

Jag vill låna kr

När vill du tidigaste betala tillbaka

Jag vill betala tillbaka tidigast inom

Smslån

Ibland så behöver du bara en liten knuff i rätt riktning eller helt enkelt ett snabbt och smidigt lån som inte kommer kosta dig skjortan. I så fall så är chansen stor att ett smslån är precis vad du är i behov av. Ett smslån, eller snabblån som det också kallas, är ett korttidslån där du inte behöver lämna någon säkerhet.

Det är hur lätt som helst att ansöka om ett smslån eftersom du nästan alltid bara behöver besöka långivarens hemsida för att fylla i en låneansökan. När du har hittat en långivare som passar dig med hjälp utav vår hemsida så kan du enkelt fylla i en ansökan på nätet och ofta så får du också ett direkt svar på din ansökan på din datorskärm. Om din låneansökan har blivit beviljad så har du nästan alltid pengarna på ditt konto samma eller nästa bankdag.

Om du verkligen behöver pengarna så snabbt som möjligt så är det alltid en bra idé att du dubbelkollar om du använder dig av samma bank som den långivaren du valt och att du helt enkelt ansöker om ditt lån i tid.

smslån

Smslån med betalningsanmärkningar

Om du tidigare har haft problem med din ekonomi så är det inte alltid så enkelt att hitta en långivare som kommer att acceptera din låneansökan. Men med hjälp utav Loansmart så kommer det äntligen bli lättare för dig att hitta en långivare som du med en betalningsanmärkning eller två kan använda dig av. När du bestämmer dig för att jämföra olika långivare på vår hemsida så kommer du också att kunna välja att sortera bort de långivare som inte kommer att acceptera en betalningsanmärkning. På så vis så kan du betydligt snabbare hitta en långivare som passar dig.

Men om du har dragit på dig en betalningsanmärkning så vill du inte försätta dig själv i en värre situation så var därför alltid säker på att du kommer kunna betala tillbaka ditt lån i tid.

Smslån med betalningsanmärkningar

smslån med betalningsanmärkningar

Smslån utan UC

Upplysningscentralen var den första tjänsten för kreditupplysningar men numera så finns det gott om andra alternativ. För det man menar med ett smslån utan UC är inte att en kreditupplysning inte tas utan enbart att den inte tas hos Upplysningscentralen.

Den främsta anledningen till att man vill ta ett smslån utan UC är att inga uppgifter sparas om att man har ansökt om ett lån. Något som Upplysningscentralen gör om kreditupplysningen görs hos dem.

Varje seriös långivare som följer lagen måste ta en kreditupplysning på sina låntagare innan de kan bevilja ett smslån. Däremot så är det ytterst få långivare inom smslån som använder sig av Upplysningscentralen.

De flesta använder sig istället av Creditsafe och Bisnode som är de två största konkurrenterna till Upplysningscentralen. Fördelen med att ta ett smslån utan UC är att vare sig Creditsafe eller Bisnode visar upp på framtida kreditupplysningar vilka tidigare upplysningar som gjorts.

På Loansmart.se så finns det gott om långivare som erbjuder sina låntagare ett smslån utan UC och ytterst få använder sig idag av Upplysningscentralen.
Smslån utan UC

Räntefria smslån

Smslån utan ränta är något som många inte tror finns då de ofta har hört att smslån är väldigt dyra. Däremot betyder inte det att det inte finns långivare som erbjuder räntefria smslån utan tvärtom så finns det gott om sådana.

En del långivare erbjuder räntefria smslån för nya kunder och en del andra erbjuder räntefria smslån om man betalar tillbaka lånet inom en viss tid.

Både alternativen har mer än en långivare som erbjuder detta och när det gäller räntefria smslån för nya kunder så finns det gott om alternativ.

För genom att erbjuda räntefria smslån till sina nya kunder så skapar man ett band med kunden och det är dessutom något som låntagaren inte kommer att glömma nästa gång personen behöver ett smslån.

Kan man ansöka om ett räntefritt smslån så ska man göra det då det kan skilja flera hundra kronor mellan långivarna som man också ser om man använder vår jämförelsetjänst ovanför.

Vi på Loansmart.se rekommenderar att man alltid använder sig av räntefria smslån när man har möjligheten.

Räntefria smslån

Räntefria smslån

Smslån Direkt

Trots att nästan alla smslångivare gör snabba utbetalningar så finns det fortfarande en stor skillnad mellan dessa. Ett smslån direkt betyder nämligen att pengarna kommer in på kontot direkt efter att ansökan godkänts.

Mycket beror på vilken bank som låntagaren använder sig då man snabbt kan få in pengarna även på helger om man har Nordea eller Handelsbanken. Har man däremot SEB som exempel så kan det vara mycket svårare att hitta ett smslån direkt.

Vi på Loansmart.se har samlat in all information om varje långivare så att man enkelt kan hitta vilka långivare som gör direktutbetalningar till just den banken du använder dig av.

Alla långivare som erbjuder sms lån direkt gör inte detta under helger så innan du ansöker om ett lån bör du titta på vilka öppettider som långivaren har. På det sättet så kan du vara säker på att du får ditt smslån direkt in på kontot.

Tänk på att alltid först jämföra priserna mellan de olika långivarna så att du inte betalar med än vad du behöver göra.

Smslån Direkt

Smslån direkt