Uppdateringarna nästan klara | Loansmart

Uppdateringarna nästan klara

Under den senaste veckan så har vi på Loansmart.se infört en helt ny design som ni säkert har märkt om ni tidigare besökt Loansmart.
Än så länge är det enbart svenska Loansmart som fått det här ansiktslyftet men snart kommer även samma design att införa på Loansmart Spanien.  Läs mer om Loansmarts lanseringar världen över här.

Vi får tacka för att ni varit tålmodiga och väntat in de uppdateringar vi har gjort och vi hoppas att nu kommer att uppskatta de förenklade funktionerna vi har infört för att enkelt jämföra lån och krediter. Att vi även har infört en sektion om Kreditkort borde även det uppskattas då det ligger väldigt nära till hands.

Framtida uppdateringar kommer inkludera sektioner om:

  1. Sparkonton
  2. Billån
  3. Bolån

Vi håller även på att skriva en stor mängd artiklar för att kunna underlätta och göra det möjligt för våra besökare att hitta mer information och att förstå hur man enklast väljer rätt lån eller det bästa kreditkortet.

Målet med Loansmart är att det ska bli så enkelt som möjligt för våra besökare att låna pengar till den lägsta räntan, när det väl behövs.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *